Halaman

CARA MUDAH CUCI SCREEN LCD


Zaman dah berubah. teknologi setiap saat berkembang. Komputer dan internet menjadi sesuatu yang amat penting. Dengan adanya komputer dan internet para-para pembuat program sentiasa mengkaji dan mencipta alat, software, gadget atau widget yang boleh diaplikasikan kepada komputer dan internet kini.

Monitor,
Tidak kira samada CRT (cathode ray tube) atau LCD (Liquid Crystal Display) yang kita gunakan sebagai monitor pada komputer kita. Ianya harus dicuci dari kesan-kesan habuk yang melekat pada screen.

Percaya atau tidak dengan perkembangan teknologi yang pesat ini, kini para-para programmer hanya mengunakan satu software ringan dan mudah untuk mencuci screen komputer.


Tapi ada orang kata software ni tak boleh digunakan kerana ianya najis. Ada software yang najis ke? aku pun tak pasti. Mintak tolong siapa-siapa tengokkan. software ni tak perlu di muat turun atau di install. Siapa-siapa yang nak cuba klik je kat
SINI. dijamin 100% free. cubalah jangan malu-malu...

2 ulasan:

  1. nasib baik xdak sakit jantung. betuah toi. adooi

    BalasPadam
  2. baik jantung xsakit..keh3..kompom bersih kan.. =)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails